Dobrodošli

U hotel Bob

Hotel ’’Bob’’ svojim posjetiocima pruža mnogo više nego prethodnih godina.
Ulaskom u predvorje hotela, dočekat će Vas ljubazno osoblje, lagana muzika, kao I nesvakidašnji enterijer uređen u modernom stilu. Savremeno opremljen namještaj hotela ’’Bob’’ uključuju 30 soba, i to: jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, četverokrevetne, apartman, te specijalnu ponudu LUX APARTMAN. Sve sobe posjeduju klima uređaje, LCD TV, kao I svu potrebnu hotelsku kozmetiku.
Ekskluzivnog ambijenta, vrhunskog kvaliteta, raznovrsne hrane na meniju, stručnog i ljubaznog osoblja, naš restoran sa novootvorenom ljetnom baštom predstavlja odličan izbor za poslovne ručkove, promocije, ali I sve vrste druženja i proslava.

Rezervišite

Sada

Dobrodošli u hotel ’’Bob’’! Smješteni smo na izvrsnoj lokaciji, udaljeni samo 5 minuta vožnje od centra Sarajeva, izolovani od buke i gradske gužve. Hotel ’’Bob’’, svojim ambijentom i prirodnim okruženjem, omogućava da se nakon uzbudljivog ili napornog dana povučete u mirniji dio grada i prepustite svim pogodnostima koje Vam stoje na raspolaganju.

Riječ je o hotelu sa dugom tradicijom, otpočetom davne 1984. godine, za vrijeme 14. zimskih Olimpijskih igara u Sarajevu. Vremenom, hotel ’’Bob’’ postaje cijenjeno mjesto za Sarajlije, te se u njemu snimaju razni filmovi i muzički spotovi.

Takođe, u sklopu hotela nalazi se i svečana sala ’’Bob Exclusive’’, kapaciteta od 300 mjesta. Možemo se pohvaliti velikim dosadašnjim uspjehom poslovanja sale. “Bob Exclusive” namijenjen je za svadbe, poslovne prilike, rođendane, seminare, kongrese, prezentacije i razne vrste promocija.

Danas, nakon 33 godine duge tradicije, vraćen je onaj prvobitni sjaj, upotpunjen proširenim kapacitetima, savremenim uređenjem, kao i raznovrsnim ponudama i uslugama na visokom nivou. Hotel ’’Bob’’ svojim posjetiocima pruža mnogo više nego prethodnih godina.
Ulaskom u predvorje hotela, dočekaće Vas ljubazno osoblje, lagana muzika, kao i nesvakidašnji enterijer uređen u modernom stilu. Savremeno opremljene smještajne jedinice hotela ’’Bob’’ uključuju 30 soba, i to: jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, četverokrevetne, apartman, te specijalnu ponudu LUX APARTMAN. Sve sobe posjeduju klima uređaje, LCD TV, kao i svu potrebnu hotelsku kozmetiku.
Ekskluzivnog ambijenta, vrhunskog kvaliteta, raznovrsne hrane na meniju, stručnog i ljubaznog osoblja, naš restoran sa novootvorenom ljetnom baštom predstavlja odličan izbor za poslovne ručkove, promocije, ali i sve vrste druženja i proslava.

ZAŠTO IZABRATI

NAŠ HOTEL

  • Prirodno okruženje i ambijent
  • Jedinstven ugođaj
  • Ljubazno osoblje
  • Mogućnost prevoza do aerodroma
  • Besplatan Wi-Fi
  • Besplatano bezbijeđen parking
  • Restoran sa ljetnom baštom
  • Svečana sala kapaticeta od 300
  • Hotelski vešeraj
web-IMG_9181
web-IMG_8900
web-IMG_9032